1. helmikuuta 2011

Kierrätystä ja käsitöitä


Ihan aluksi haluan kiittää, olen saanut uusia lukijoita! Olette sydämellisesti tervetulleita sivuilleni! Toivottavasti viihdytte täällä! ;D


Arvatkaapa minä olen duunaillut? Jouluisia käsitöitä! :) Nyt ollaan kuitenkin lähempänä joulua kuin tammikuun alussa... ;D

Kuten olen sivuillani kertonut, meillä on ollut aina joulumyyjäiset marraskuun viimeinen viikonloppu autotallissamme. Joka vuosi minun tekemiseni jäävät viime tippaan ja työssäkäyvänä tuo aika on kortilla näiden "harrastusten" suhteen. Viimeinen viikko menee aina olemattomilla yöunilla ja "ihan pienellä paineella". Aikaisemmista vuosista oppineena olen aloittanut tekemään tuotoksia jo nyt, "entisillä tulilla".

Kovin olin odottanut saavani ompelukoneen, jolla voisi tehdä tekstejä ja nyt kokeilin tekstejä pehmosydämiin joita aina teen. Isommat luritukset varmaan teen edelleen noilla tulostus-siirtoteksteillä. Aikas lailla innostunut olen!Kierrätystä; kahvipussien kerääjiä on ollut jo useamman vuoden ajan ja minusta on hyvä että turhaa roskaa hyödynnetään uusilla tavoilla. Kuitenkin noita ommeltuja juhlamokka-kultakatriina-presidentti kasseja on tullut vastaan enemmän vähemmän. Viimeisenä vuotena myöskin punottuja, mutta enoni, hänen vaimonsa ja äitini ovat innostuneet tekemään "kuvioita" noihin kasseihin (kuten moni muukin on innostunut nyt tästä). Enoni ja hänen vaimonsa suorastaan tehtailevat uusia kuvioita jatkuvalla syötöllä. Heillä on malleille oikein omat nimetkin. Äitini tekee minkä ehtii ja kovaa vauhtia hänkin on pääsemässä jyvälle.

Punainen kassi on enoni käsialaa, sininen saludo-kassi äitini.
Äitini rakastaa sinistä väriä, niinpä saludopusseista tuli hänen oma kassinsa. Valitettavasti Saludon juojia ei ole tarpeeksi ja nämä pussit ovat olleet kortilla. Näin ollen tämä harvinaisuus ei matkaa mihinkään muualle. Kassin molemmilla puolilla on eri kuvio. Muuten, kahvipusseja tähän kassiin menee 144 kappaletta!!! Että saa juoda monta pakettia...Kassit ovat erittäin kestäviä, koska on punottu ja sanka menee läpi kassin. Kyllä saa huoletta kantaa maitoa kaupasta! Yksi tyttäristä suunnitteli ottavansa kassinsa käyttöön luistinten kantoon. Eikä haittaa vaikka vähän kastuukin!

Eikun kierrättämään!

6 kommenttia:

 1. Nuo on ihan loistokasseja just kauppareissuille. Meiltä löytyy perus Juhlamokkaa mutta myös keltavihreä Brazil(?), se on aika hauska :)

  Mekin aiomme pitää tänä vuonna joulumyyjäiset tuolla meidän vierastalossamme. Muutama työkaverinikin osallistuu kuka piparitaloin, kuka kudotuin tuottein. Sitä odotellessa mukavaa alkavaa helmikuuta!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivaa että ihmiset alkavat järjestää tällaisia "pikku joulumyyjäisiä"! Minusta niissä on henkeä niin paljon enemmän kuin isoissa hallimarkkinoissa. Ihanaa on myöskin se puuhastelu niiden eteen, samoin kuin yhteen hiileen puhaltaminen. Tsemppiä teille järkkäilyyn!

  VastaaPoista
 3. Ihana idea järjestää myyjäisiä omassa pihapiirissä. Voisin tulla ostoksille, mikäli ette asuisi niin kaukana :)

  Kyllä on kassin teossa käytetty aikaa ja vaivaa, hatunnosto tekijöille.

  VastaaPoista
 4. Viime vuonna kävi sukulaisia päiväseltään myyjäisissä Tampereelta ja Savonlinnasta saakka. Tampereelle matkaa 300 km! Eikun vaan viikonloppu retki Kuopioon! ;D

  VastaaPoista
 5. No miksei :) Pitää laittaa korvan taakse asia ;) Kesällä tulee varmasti käytyä rauhanlahdessa voisi miettiä tapaamista silloin :)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!