9. helmikuuta 2011

Äitin lapsukaiset

Kuva: Savon Sanomat 9.2.2011

Tänään aamulla herättyämme tyttöjemme joukkuekaverilta tuli viesti, Aurora, olet etusivulla Savon Sanomissa...

Tytöille tuli kiire hakea lehti laatikosta. ;) Kuvaaja oli käynyt pari viikkoa sitten tyttöjen harkoissa ottamassa kuvia. Osasimme siis odottaa jotakin, mutta emme tienneet mitä.

Tyttäriemme joukkue oli päässyt paikallislehteen Savon Sanomiin. Kuopion Reippaan voimistelijat on palkittu Pohjois-Savon Pohjola -palkinnolla hyvänä seurana. Seurassa on tehty paljon hyvää työtä, n. 800 aikuista ja 500 lasta ja nuorta liikkuvat viikoittain seuran ryhmissä. Voimistelu ei ole ollut media-seksikkäintä joten huomio, harjoitusvuorot ja -paikat sekä tuet eivät ole isoimmasta päästä...Meidän tyttäret ovat harrastaneet voimistelua 5-vuotiaista saakka. Aluksi tanssillisen voimistelun rinnalla kulki useamman vuoden ajan myös telinevoimistelu. Jossain vaiheessa laji muuttui tanssillisesta voimistelusta joukkuevoimisteluun. Viimeiset kaksi vuotta harjoituksia on ollut viisi kertaa viikossa, joten ei siinä enää jää aikaa telinevoimistelulle. Onnemme on että molemmat vanhemmat tytöt ovat samassa joukkeessa. Muuten olisi tällä perheellä kuljetusongelmia!!!

Tytöt ovat tehneet myös tanssiesityksiä ja viime vuonna he saivat Oulun Arktisissa askeleissa stipendin sekä olivat Show tanssin SM-kisoissa 8. sijalla.

Tämä ilta meni tyttöjen harkoissa, kuvasin heidän tekemisiään että voivat korjata liikkeitään. Nämä ovat näitä "mammojen ja isien tehtäviä"... Kuljetusten lisäksi... ja rahankeruun lisäksi... On sitä kuulkaas pussitettu hevosenlantaakin ja viety äitienpäivän aattona ihmisten oville! :)

Mutta kyllä mamma on ylpeä, hyvässä mielessä! ;)

10 kommenttia:

 1. Mukava oli lukea tällainen juttu heti aamutuimaan!

  /m

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, onnittelut myös äidille :)
  Meidän Nuppu, josta muuten piti tulla alunperin Aurora, lähtee myös tutustumaan voimistelun ihmeelliseen maailmaan. Katsotaan iskeekö kipinä.

  VastaaPoista
 3. Huumi: Kiitos! Millois teidän vuoro???!!! :)

  Katja: Kiitos! Onnea matkaan! Oikein kaunis ja hyvä laji! Kyllä kuule monet tunnepurkaukset tulee kun istuu katsomossa...

  VastaaPoista
 4. Hienoa! Onnittelut äidille ja tyttärille! :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut tyttärille ja äidille myös <3 Ja tsemppiä tytöille ahkeraan reenaamiseen

  VastaaPoista
 6. Onnittelut tytöille ja äidille!!:)

  VastaaPoista
 7. Hei, tosi kiva blogi, löysin tänne SisustusUnelmia-Johannan kautta ja piti heti klikkautua lukijaksi. Tervetuloa vastavierailulle :)

  VastaaPoista
 8. Niina: Kiitos ja kumarrus!

  Terhi: Kiitos sinulle! Oikein paljon tervetuloa blogiini! <3 Pitää ottaa kutsu vastaan! ;)

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!