16. tammikuuta 2011

TV-talot      Something's Gotta Give Hamptons beach house exterior
Nyt kun päästiin asiaan... TV-talot...

Onko teillä samanlainen ongelma? Kun katsotte elokuvaa kiinnitätte huomiota taloihin ja sisustuksiin? Minulla sellainen on, etenkin yhden elokuvan kohdalla... Somethings gotta give!

Itse elokuva on todella hyvä ja hauska. Aivan uskomattoman hauska juoni ja huiput näyttelijät (Jack Nicholson ja Diane Keaton)!


Mutta... eka kerran katsoin tietysti juoneen keskittyneenä ja elokuva nautintona (tosin katse harhaili taustalle...). Toisen kerran katsoin kuola valuen... SISUSTUSTA!  Suurin osa elokuvasta sijoittuu todella ihanaan beach-house tyyliseen taloon USA:n itärannikolle. Talo on aivan uskomattoman ihana kaikkine pienine kivineen ja simpukoineen!

erica-entry

Löysin joku aika sitten nettisivut, jossa paljon ihania koteja, ja ennen kaikkea osuus TV-taloista!

Sieltä voi käydä ihailemassa suosikkikotia elokuvista tai TV-sarjoista.

Somethings Gotta Give -talo löytyy tästä linkistä:

http://hookedonhouses.net/2009/05/04/the-beach-house-in-somethings-gotta-give/

 


Muita TV-taloja löytyy suoraan tästä linkistä:

http://hookedonhouses.net/houses-onscreen/

Mieletön keittiö, mielettömän isolla saarekkeella...
En ole ilmeisesti ainoa, kenen mieleen tuon elokuvan talo jäi... Juuri tälle kyseiselle blogin pitäjälle jäi pakkomielle tuosta talosta. Olen netissä törmännyt moneen blogiin, jossa kyseistä taloa on ylistetty. Minulle se piirtyi myös mieleen todella vahvasti. Voisi sanoa, että lavastuksessa on onnistuttu yli odotusten, jos Suomessa blogin pitäjä kirjoittaa tuon elokuvan talosta... :D

Että eikun katsomaan kyseinen elokuva! Nauttikaa! Minä tulen sen vielä tekemään monta kertaa!

6 kommenttia:

 1. Heippa!

  Kiva, kun kävit jättämässä viestiä blogiini, niin pääsin tänne vastavierailulle :) Oikein kauniita kuvia sulla täällä! Etenkin nuo luontokuvat...ihanat! Ja suloiset tytötkin siellä :)

  Hih, minäkin monasti jään tuijottamaan elokuvien sisustuksia. Tuonkin elokuvan olen kerran nähnyt...täytyykin katsoa uudelleen. Yksi, minkä haluaisin katsella pian uudelleen, on Heinähattu ja Vilttitossu! Siellä on aivan ihana satumainen fiilis :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun kävit ja jätit viestin! Hyvää alkavaa viikkoa ja tervetuloa uudelleen! :)

  VastaaPoista
 3. Tv- talot kyllä välillä vievät mennessään, monesti huomaan saman jutun että leffaa katsellessani en keskity siihen olennaiseen vaan tuijottelen ihania yksityiskohtiaa :)

  VastaaPoista
 4. Johanna, näin on. Isäntä alkaa vaan huomauttelemaan kun kommentoin aina välillä: "kato minkälainen pöytä! Tuollainen pitäisi tehdä.." "kato minkälainen sohva..."

  Pilaan kuulemma elokuvanautinnon... :D

  Kiitos kommentista ja parempaa tätä viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Tykkään tästä elokuvasta todella paljon ja ai että sisustus on IHANA, ihana. Mukavaa tiistaipäivää!

  VastaaPoista
 6. Memmi, aivan totta! Jännä että joku sisustus voi jäädä elokuvasta niin hyvin mieleen. Ihan uskomatonta! Fiilis oli kyllä kiva koko elokuvan ajan, ehkä juonellakin on joku alitajunnallinen vaikutus... Mukavaa tiistaita sinullekin!

  VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!