1. tammikuuta 2011

Onnellista Uutta Vuotta 2011!

Uusi vuosi vaihtui eilen touhukkaasti. Vieraanamme oli mieheni serkun perhe Hyvinkäältä, kummilapsemme perhe. Perheessämme on kolme tyttöä ja nämä kaksi sukulaisperheen poikalasta ovat aina kovin odotettuja kavereita. Muut pojat ovat niin tylsiä ja "tyhmiä" mutta nämä pojat ovat mukavaa seuraa! Perheidemme lapsia yhdistää heavy- ja rock -musiikista tykkääminen ja Singstarit ja Rock bandit saavat aina kyytiä! Lisäksi samanlainen elokuva maku ja samat touhuamisen kohteet ovat yhdistäneet lapsiamme ihan vauvasta saakka. Kyllä me vanhemmatkin viihdymme toisten seurassa... :) Vatsalihakset ovat aina koetuksella siitä nauramisen määrästä. Meitä ilmeisesti yhdistää samanlainen huumori... :)

Joka tapauksessa uuteen vuoteemme kuului syömistä, syömistä ja hiukan paukuttelua. Söimme poronfilettä pekoniin käärittynä sekä appiukkoni Etelä-Afrikassa metsästämää Nyalaa... En tiedä tarkalleen mitä se oli, ilmeisesti joku antilooppi. :) Ruokailun jälkeen lähdimme naapureiden luona pistäytymään. Heillä on pihallaan upea lumilinna. Olimme käyneet eräänä iltana hiukan auttamassa kokoamisessa, mutta kun saavuimme pihaan loisto yllätti meidät. Aivan uskomattoman hieno! Naapurin isännän bravuuri on valaista puut ja pensaat upeilla värispoteilla. Linnakin oli valaistu hienosti sinisävyisesti. Suomenlippu oviaukossa, upeita jäälyhtyjä ja värilyhtyjä. Lisäksi saimme maistella nuotiolla paistettua siankieltä. Olen aina kiertänyt tämän herkun pelkästään siksi että ajatuskin on vastenmielinen. Iän myötä olen tullut varomattomaksi ja eilen sitten maistoin tätä... Mielettömän hyvää! Tunnelma oli upea! Vierailumme huipensi kummipoikamme (8v.) riverdance esitys... :)


 Omaan pihaamme saavuttua paukuttelimme lasten iloksi hiukan raketteja. Huvimajaamme olimme pystyttäneet paukutuksen ajaksi "jääbaarin". Lämmintä juomaa aikuisille ja lapsille. Ilotulitus oli loistokas. Sain erikoisen kuvan tallennettua... Ufon maahan laskeutuminen... Aika hauska efekti! Vuosi siis vaihtui ja hauskaa oli! Kiitos seuralle!Olen kukkahullu ja sukulaisperheemmekin äiti tietää sen... Joka kerta kun he tulevat kylään saan ihanan kukkakimpun tuliaiseksi. Tässä tämän vuoden kimppu. Nukkumaan meneminen tietysti venyi ja väsymys iski tänään. Lapset hinkuivat pelaamaan Carcassonea (lisäosat saatiin eilen postista) joten eikun kahvinkeittoon ja pelaamaan. Katoin isännälle ja itselleni kahvit ja nautimme tämän vuoden ensimmäiset kahvit! Tästä on hyvä aloittaa uusi vuosi. Tuokoon se kaikille pelkkää hyvää!