17. tammikuuta 2011

Lahjomista

Juhuu! Nyt kun olen saanut ompelukoneen sisäänajettua, täydellä innolla suunnittelen uusia tuotoksia.

Kummipoikamme, Valtteri, tulee saamaan nimipäivälahjaksi koristetyynynpäällisen sängyllensä. Aina on yhtä tuskaista etsiä lahjoja kummipojillemme. Itse tulen perheestä, jossa on ollut kaksi tyttöä. Minulla on kolme tyttöä ja siskollani on kolme tyttöä. Poikien ajatusmaailma on niin kaukana omasta arjestani (mitä nyt mieheni yrittää ylläpitää miehistä egoa...:D)


Niinpä ompelin farkkukankaasta tyynynpäällisen ja kirjoin siihen baseball -kirjaimin Valtterin nimen ja pelinumeron (syntymävuosi). Lisäksi hiukan tähtiä, of course!


Jotta meidän nuorimmainen, rokki prinsessamme, ei jäisi vähemmälle (tämä Valtteri-Aliisa kun on sellainen parivaljakko)ompelin hänellekin oman tyynyn.Hieman hempeämmissä tunnelmissa...

Näillä mennään kohti uusia töitä. On jo aloitettu... niistä myöhemmin lisää.

2 kommenttia:

  1. Voi mitä ihanuuksia, ihan katellisena katselen :) Ompeletko minullekin jostain ihanista kankaista, kevään sävyistä :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Kommenttisi lämmittää. Harjoitteluahan tämä on ollut. Pikkuhiljaa alkaa sujumaan. Jos oikeasti tahdot niin miksipä ei. Ota yhteyttä vaikka sähköpostitse:
    suhonen.piia@luukku.com

    VastaaPoista

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!