4. tammikuuta 2011

Jouluaskarteluja (luit oikein)


Tänään siivoilin työhuonettani joulumyyjäisten jäljiltä. En ole joutanut / jaksanut tehdä sitä aikaisemmin. Minulla on oma työhuone autotallin yhteydessä. Siellä minulla on koneet, kankaita, kirjoja, askarteluvälineitä ym.

Ajattelin käyttää vielä olemassa olevaa joulufiilistä hyväkseni ja aloin askartelemaan karkkitötteröitä ensi joulua varten. Mahdollisesti ensi joulun myyjäisiin. Tilasin Sinellistä aikaisemmin pahvikartioita joita sitten päällystin joulupapereilla. Vaaleaa tekstipaperia tilasin Sateenkaaren taa -nettiputiikista ja vanhan mallinen paperi on isosta 150m rullastani, jonka tilasin pari vuotta sitten joulumyyjäisten paketointiin. Lisäksi liimasin pitsiä, nauhaa ja nappeja. Nauhat ja napit laitoin kuumaliimalla kiinni, samoin puusydämet. Lopuksi rautalangasta ripustuslangat.

Monesti parhaat ideat muhivat heti myyjäisten jälkeen ja jos niitä ei toteuta heti tai laita ylös, niitä ei enää syksyllä muista kun alkaa tekemään tuotteita myyjäisiin. Muutenkin työssä käyvälle tuo valmistusaika jää aina lyhyeksi syksyllä joten ehkä tällaiset tuotteet voisi tehdä jo nyt talvella kun ei pääse puutarhatöihin... :)

Työhuoneessani minulla on oma "harraste-kirjasto", kirjahylly joka on lähestulkoon täynnä käsityö, sisustus, rakennus ja puutarhakirjoja. Kirjat ovat kädenulottuvilla kun touhuilen. Tuttavanikin tietävät kirjat ja lainailevat niitä. Välillä iskee totaalinen blackout ja kun istun nojatuoliin ja alan selailla eri kirjoja ja lehtiä, ideat alkavat vyörytä päähän. Joskus on tosi tuskastuttavaa lukea sisustuslehteä esim. jonkun lääkärin vastaanotolla (believe me, siellä on tullut istuttua...) kun ideoita alkaa ryöpytä enkä pääse heti niitä toteuttamaan tai laittamaan muistiin. Minulla on yöpöydälläkin muistikirja ja kynä, jos ideoita tulee yöllä päähän... Nimittäin välillä valvotuttaa ja uni ei meinaa tulla. Näin hyvät ideat eivät mene hukkaan. Aamulla niitä ei yleensä muista ellei ole laittanut yöllä ylös.Idearikkaita öitä kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää kommenttisi tai viestisi minulle. Kiitos paljon!